5 Simple Statements About קידום אתרים בגוגל Explained
5 Simple Statements About קידום אתרים בגוגל Explained
Blog Article
תוכן רזה יכול להתבטא במגוון רחב של צורות: עמודים המיועדים להדפסה באתר, תוכן משוכפל, תוכן שאין בו כל מסר חדש לקורא, תוכן בעל נפח מצומצם מאוד ביחס לנישה שאותה הוא סוקר ועוד.
האם ידרש כותב תוכן מקצועי ונישתי בתחום או שכל כותב יוכל לעשות את העבודה?
איך להיכנס לתחום הקידום בגוגל? בעלי עסקים רבים מחפשים איך לקדם את האתר בגוגל, או באופן כללי, דרכים לשווק את האתר ואת העסק שלהם במינימום הוצאות, במיוחד בעלי עסקים חדשים שעדין לא במצב שיכולים להשקיע כספים בשיווק.
אני לא מקדם אתרים, אבל זכיתי בזכות הקישורים והטיפים של עשהאל להתקדם במיקומים.
האצת האתר היא כחלק מ"חווית המשתמש" האיכותית שאנו רוצים לתת לגולשים בעת גלישתם באתר ויש לה קשר גם למיקום האתר בגוגל וגם לרכישות הגולשים באתר בפועל, שהרי אף אחד לא יקנה / יגלוש זמן רב מידיי באתר שנטען לאט, לעומת זאת, אתרים שנטענים מהר (ובמיוחד אלו שנטענים ממש ממש מהר) הופכים לחוויה חיובית בעבור הגולשים, חוויה שכנראה בזכותה הם גם ישהו יותר זמן באתר וגם יחזרו לבקר בו פעמים נוספות.
בניגוד לתגית קנוניקל שהוצגה מקודם, כאן ההמלצה למנוע החיפוש היא לאנדקס את כל העמודים הרלוונטיים.
דוגמא טובה לעמוד עם הרבה תוכן, תוך שמירה על חלוקת כותרות נכונה: פטור ממילואים – עו"ד מירי יעקב גביש
במדריך הזה ננסה להסביר כיצד עובד מנוע חיפוש, איך ניגשים לתכנון וביצוע של תהליך קידום אורגני, אילו החלטות תצטרכו לבצע בתהליך הקידום וגם מאילו טעויות נפוצות כדאי מאוד להימנע.
רבים ממקדמי האתרים מבצעים לא מעט טעויות בתהליך הקידום האורגני. חלק מן הטעויות האלו נובעות בשל העדר ניסיון וחלקן בשל תעדוף והשקעת משאבים לא נכונה. טעויות כאלו יכולות לנבוע מקיום של הרבה תוכן רזה באתר, מהעדר השקעה בתגיות מטא, מפעילות דלה בסושיאל, מעיצוב לא מקצועי ומעוד סיבות רבות נוספות.
עבודת תוכן צריכה לבוא בד בבד עם אופטימיזציה למנוע חיפוש נכונה.
קידום אתרים בגוגל לבד או פרסום בגוגל לבד ללא סיוע מקצועי זה לא דבר פשוט. במיוחד בתחרות של היום.
כ"כ חשוב לי שתצפו בזה ולכן שילמתי על צילום מקצועי, עריכה, כתוביות וכו' והעלתי ליוטיוב, בחינם, זו ההזדמנות שלכם ללמוד להיות מאסטרים ולהתמקצע, אחת ולתמיד:
קידום אתרים באופן עצמאי ניתן לבצע לא רק באתר עצמו – אלא גם קצת פעולות שיווקיות מחוץ לאתר – כמו למשל שימוש ברשתות חברתיות.
נסו פשוט לכתוב בצורה טבעית ובכל פעם שתיתקלו בביטוי מסוים שיש לכם באתר עמוד שמרחיב על אותו ביטוי – שימו קישור more info פנימי.